Forum Index


Board index » All Posts (Stevolution)

BottomBottom



Stevolution Stevolution
  • Just popping in
  • Just popping in
  • Posted on: 2/12 17:09
Re: Plant Damage #1
Maybe I'm overly conscious because the first couple of plants I had died pretty readily (some reddish coloured things, cant remember what they were!

Thanks for those - so possible zinc issue looking at those links. Will see how it progresses


Stevolution Stevolution
  • Just popping in
  • Just popping in
  • Posted on: 2/12 17:02
Re: Loach ID #2
Thanks for that, much appreciated


Stevolution Stevolution
  • Just popping in
  • Just popping in
  • Posted on: 28/11/2019 18:18
Loach ID #3
Hi,

Bought a couple of these guys 2 years ago and cant for the life of me remember what species they are. Any ideas?

Cheers

Attach file:



jpg  20191128_153648.jpg (2,091.22 KB)
22742_5de00f3ee912b.jpg 4032X3024 px


Stevolution Stevolution
  • Just popping in
  • Just popping in
  • Posted on: 28/11/2019 18:15
Re: Plant Damage #4
And another

Attach file:



jpg  20191128_164306.jpg (2,798.67 KB)
22742_5de00ea8499ae.jpg 4032X3024 px


Stevolution Stevolution
  • Just popping in
  • Just popping in
  • Posted on: 28/11/2019 18:13
Plant Damage #5
Hi there,

New member here, hope someone is able to help.

Have a relatively new tank setup (Juwel Rio 240L). Couple of months old now. My fish are fine, but I seem to have had a little trouble with plants. Dotted a few plant fertilizer capsules around the place when I first set the tank up. Have also started adding liquid CO2 and liquid fertilizer over the last few weeks. Some of the first plants I had in died off pretty quick. Others have survived, but are starting to look a little unhealthy (at least to my untrained eye). I do have a couple of loaches who seem to like having a go on the leaves.

Do people think these plants look unhealthy and if so, what would you say is the issue?

Thanks in advance

Attach file:



jpg  20191128_164331.jpg (2,337.40 KB)
22742_5de00e143c82f.jpg 4032X3024 px



TopTop